Főzelékek.

 
 

A főzelékek elkészitésénél törekedjünk arra, hogy " jó magyar szokás szerint " ne főzzük szét az alapanyagunkat és liszt helyett a süritéshez használjuk a saját főzelékünk anyagátt és azt turmixoljuk össze! 

 

Minden ételünkhöz minimálisan használjunk csak sót, cukrot és zsiradékot. Az étolajaktól egészségesebb a kacsa, libazsír és finomabb is. Mangalica zsírja is egészségesebbg, mint bármelyik olaj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Téma: Főzelékek

Finomat, egészségesen

Dátum: 2015.08.20 | Feladó: Jani Konyhája

Vallom azt, hogy a mi főzelékeinket is ellehet készíteni úgy, hogy egyben ízletes és egészséges legyen.

Re:Finomat, egészségesen

Dátum: 2015.08.20 | Feladó: Éva Mami

A liszt és a zsír elhagyása úgy általában, hát ez tetszik. Botmixerrel nekimegyek pl. a kész zöldbab 1/3-nak és rakok hozzá tejfölt, esetleg még fűszerezem, és kész a finom és könnyű főzelék. Köszönöm.Jani!

Új hozzászólás hozzáadása