Töltött, rántott csirkecomb

2015.08.17 12:39
Hozzávalók 4 főre
» 4 db csirkecomb filé
» 4 szelet sajt
» 4 szelet sonka
» 2 db kaliforniai paprika
» 1 csokor újhagyma
» 1 kk só
» 1 kevés fűszersó
» 20 dkg finomliszt
» 2 db tojás
» 20 dkg zsemlemorzsa
» 5 dl étolaj

Elkészítés:
 
A húst sózom, szárnyas fűszerrel megszórom. A paprikákat szeletekre az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágom. A hús egyik oldalára rakok egy szelet sajtot, sonkát , piros és sárga paprikát és újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtom és fogvájóval összetűzöm majd a combokat a szokásos módon bepanírozom. Olajban közepes lángon kisütöm.