Tarja agyagedényben

2015.08.14 14:56

hozzávalók / 4 adag

 

 

elkészítés

  1. A tálat 20 percre beáztatjuk.
  2. A sonkák felét az edény aljába helyezzük.
  3. A húst megmossuk, sózzuk, borsozzuk, reszelt fokhagymával bekenjük és a sonkákra fektetjük.
  4. Elteritjük rajta a vöröshagymát
  5. A gombát  megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk, és a húsra halmozzuk.
  6. Ráöntjük a paradicsom konzervet és a  maradék sonkával befedjük.
  7. A tejfölt a ketchuppal, a fűszerekkel és a sajttal elkeverjük, majd az egész tetejére kenjük.
  8. Előmelegített sütőben 180 fokoin kb. 60 percig sütjük.
  9. Jó étvágyat!