Omlós töltött csirkecomb
Nemcsak egész csirkét tölthetsz meg, hanem csupán a combját is, ami jóval egyszerűbbé teszi az ebéd elkészítését.
A paradicsom és a mozzarella finom mediterrán kombináció, amit csak még jobban feldobnak a fűszerek.
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 4 evőkanál olívaolaj
- 2 paradicsom
- 1 csomag mozzarella sajt
- rozmaring
- bazsalikom
- só
- bors
A paradicsomot hámozd meg, a legegyszerűbb, ha bevágod az alját csillag alakban, forró vízbe mártod és lehúzod a héját. A mozzarellát és a paradicsomot vágd nagyon apró kockákra, fűszerezd, majd keverd össze olívaolajjal. A csirkecombok bőrét emeld meg, óvatosan töltsd alá a sajtos keveréket, és hajtsd vissza a bőrét.
Kiolajozott tepsiben, közepes lángon süsd meg, körülbelül fél óra kell neki, amíg meg nem pirul a bőre.