Omlós töltött csirkecomb

2015.09.21 15:09

Nemcsak egész csirkét tölthetsz meg, hanem csupán a combját is, ami jóval egyszerűbbé teszi az ebéd elkészítését.

 

A paradicsom és a mozzarella finom mediterrán kombináció, amit csak még jobban feldobnak a fűszerek.

Hozzávalók:

  • 4 egész csirkecomb
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 2 paradicsom
  • 1 csomag mozzarella sajt
  • rozmaring
  • bazsalikom
  • bors

A paradicsomot hámozd meg, a legegyszerűbb, ha bevágod az alját csillag alakban, forró vízbe mártod és lehúzod a héját. A mozzarellát és a paradicsomot vágd nagyon apró kockákra, fűszerezd, majd keverd össze olívaolajjal. A csirkecombok bőrét emeld meg, óvatosan töltsd alá a sajtos keveréket, és hajtsd vissza a bőrét.

Kiolajozott tepsiben, közepes lángon süsd meg, körülbelül fél óra kell neki, amíg meg nem pirul a bőre.