Mustáros-balzsamecetes marharagu

2015.09.19 18:19
pussycat pussycat receptje
 
 
 

Mustáros-balzsamecetes marharagu

hozzávalók / 4 adag

 

elkészítés

  1. A felkockázott húst egy tálba tesszük, és a sóval, borssal, mustárral és 1 ek olajjal jól elkeverjük, állni hagyjuk kb. 1 órát.

  2. A kuktában ) 2 ek olajon magas lángon a húst fehéredésig pirítjuk. 
  3. Kiszedjük egy tálba, és a maradék 2 ek olajon a kockára vágott hagymát megsütjük.
  4. Beletesszük a balzsamecetet, a worcestershire-szószt és a zöldpaprikát. Megszórjuk pirospaprikával és egy ek. paradicsompürét teszünk rá. Visszatesszük a húst, majd felengedjük annyi vízzel, csak hogy éppen ellepje.
  5. Puhára főzzük a jelzéstől számítva 40 perc alatt, majd a végén egy kis keményítővel elkevert vízzel besűrítjük.
  6. Rizzsel tálaljuk.