Marinált grill csirkemell roppanós zöldségekkel

2015.08.13 16:06

Hozzávalók 4 adaghoz:
 
4 egyenként 15 dkg-os csirkemell steak
 
A marinádhoz:
 
1 teáskanál fűszerpaprika
1 teáskanál fokhagymapor
½ teáskanál frissen őrölt bors
1 teáskanál Himalája só
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál frissen facsart citromlé
 
A zöldségkörethez:
 
1 lilahagyma cikkekre vágva
1 piros kápia paprika cikkekre vágva
1 zöldpaprika cikkekre vágva
20 dkg barna csiperkegomba felezve
 
Készült hozzá 4 adag francia krumplipüré is. J
 
A marináddal megkentem a csirkemelleket és 1 órán át hagytam pácolódni.
Közben elkészítettem a krumplipürét és megtisztítottam, felvágtam a zöldségeket.
Végül felforrósítottam a grillt és 8 perc alatt meggrilleztem a marinált csirkemelleket. 
Közben vastagaljú serpenyőt felforrósítottam és egy csöpp olívaolajon átpörgettem a zöldségeket, hogy még roppanósak maradjanak. Csak végül hintettem meg frissen őrölt Himalája sóval.