Majonézes káposztasaláta

2015.09.20 18:11

Majonézes káposztasaláta

Hozzávalók

  • 1 kisebb fej káposzta
  • 3 sárgarépa
  • 3 sárgarépa
  • 1 vöröshagyma
  • 1 dl majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • 3 evőkanál méz
  • 4 evőkanál fehérborecet
  • őrölt bors
  • porcukor (ízlés szerint)

Elkészítés

A káposztát, a sárgarépát és a hagymát a késes robotgéppel lereszeljük.
Az öntethez a majonézt, a mustárt, a mézet és a fehérborecetet összevegyítjük.
Egy másik edényben összeforgatjuk a káposztát, a sárgarépát és a hagymát. Közben sózzuk, borsozzuk. Ezután hozzákeverjük az öntetet. Ha szükséges, porcukorral tovább édesíthetjük.
A salátát behűtve tálaljuk.