Majonézes káposztasaláta
2015.09.20 18:11
Hozzávalók
- 1 kisebb fej káposzta
- 3 sárgarépa
- 3 sárgarépa
- 1 vöröshagyma
- 1 dl majonéz
- 1 teáskanál mustár
- 3 evőkanál méz
- 4 evőkanál fehérborecet
- só
- őrölt bors
- porcukor (ízlés szerint)
Elkészítés
A káposztát, a sárgarépát és a hagymát a késes robotgéppel lereszeljük.
Az öntethez a majonézt, a mustárt, a mézet és a fehérborecetet összevegyítjük.
Egy másik edényben összeforgatjuk a káposztát, a sárgarépát és a hagymát. Közben sózzuk, borsozzuk. Ezután hozzákeverjük az öntetet. Ha szükséges, porcukorral tovább édesíthetjük.
A salátát behűtve tálaljuk.