Karajba göngyölt velő rántva
2015.08.17 12:43
Hozzávalók 4 főre |
» 8 szelet sertéskaraj |
» 20 dkg sertésvelő |
» 1 fej vöröshagyma |
» 3 db tojás |
» liszt |
» zsemlemorzsa |
» olaj |
» só |
» bors
Elkészítés:
|
A sertéskarajt kissé húsverővel kiverem, a sertésvelőt enyhén sós, borsos vízben előfőzöm.
A hagymát olajon megpirítom, majd egy kicsit félreteszek belőle. Hozzáadom az előfőzött sertésvelőt, fűszerezem és zsírjára sütöm. A húsra teszek egy kanálnyi pirított velőt és egy mokkáskanálnyi pirított vöröshagymát. Két szélét behajtva szépen felgöngyölöm.
A szokásos módon bepannírozom majd forró olajban kisütöm. |
|
|
|