Karajba göngyölt velő rántva

2015.08.17 12:43
 
Hozzávalók 4 főre
» 8 szelet sertéskaraj
» 20 dkg sertésvelő
» 1 fej vöröshagyma
» 3 db tojás
» liszt
» zsemlemorzsa
» olaj
» só
» bors

Elkészítés:
 
A sertéskarajt kissé húsverővel kiverem, a sertésvelőt enyhén sós, borsos vízben előfőzöm. 
A hagymát olajon megpirítom, majd egy kicsit félreteszek belőle. Hozzáadom az előfőzött sertésvelőt, fűszerezem és zsírjára sütöm. A húsra teszek egy kanálnyi pirított velőt és egy mokkáskanálnyi pirított vöröshagymát. Két szélét behajtva szépen felgöngyölöm. 
A szokásos módon bepannírozom majd forró olajban kisütöm.