Hagymás cukkini-tócsni
2015.08.21 10:55
Hozzávalók:
- 40 dkg cukkinihez
- 1 tojás
- 30-35 dkg liszt
- 1 fej hagyma (lilahagymával finomabb)
- só
- bors
- kevés olaj a sütéshez
- natúr joghurt
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 3-4 db. menta levél
Elkészítés:
A cukkiniket meghámozzuk, lereszeljük, majd besózzuk, és állni hagyjuk. 20 perc elteltével kicsavarjuk, hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott lilahagymát, sót, borsot és a lisztet.
Forró olajba kanállal lepénykéket szaggatunk, és pirosra sütjük.
A joghurtot összekeverjük az összezúzott fokhagymával, csikokra vágott menta levelekkel. Mártogatósként kínáljuk a cukkini-tócsnihoz.