Gyümölcsökkel sült sonka
Ellenállhatatlan ízvilág. Írta: Balatoni Dóra
Hozzávalók
- 50 dkg füstölt-főtt sonka
- 2 db alma
- 2 db körte
- 2 ek mustár
- 1 ek olaj
- 1 dl víz
Elkészítés
A sonkát szeleteljük fel, majd olajon süssük meg. Közben a gyümölcsöket mossuk meg alaposan, vágjuk szeletekre és távolítsuk el a magházukat. Ha megsült a sonka, vegyük ki az olajból és tegyük félre. A maradék olajban süssük meg a gyümölcsöket is, végül az üres serpenyőbe tegyük a mustárt, öntsünk rá egy deciliter vizet és forraljuk össze. Tálaláskor a tányérra rétegezzük a sonkát és a gyümölcsöket, majd öntsük a tetejükre a mustárt.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!sonka,