Gyümölcsökkel sült sonka

2015.09.22 19:07

Ellenállhatatlan ízvilág. Írta: Balatoni Dóra

Hozzávalók

  • 50 dkg füstölt-főtt sonka
  • 2 db alma
  • 2 db körte
  • 2 ek mustár
  • 1 ek olaj
  • 1 dl víz

Elkészítés

A sonkát szeleteljük fel, majd olajon süssük meg. Közben a gyümölcsöket mossuk meg alaposan, vágjuk szeletekre és távolítsuk el a magházukat. Ha megsült a sonka, vegyük ki az olajból és tegyük félre. A maradék olajban süssük meg a gyümölcsöket is, végül az üres serpenyőbe tegyük a mustárt, öntsünk rá egy deciliter vizet és forraljuk össze. Tálaláskor a tányérra rétegezzük a sonkát és a gyümölcsöket, majd öntsük a tetejükre a mustárt.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!sonka,