Édes – savanyú mártás
2015.08.13 03:16
Hozzávalók 4 fő részére
:
- 1,5 dl ananászlé
- 2 evőkanál balzsamecet
- 2 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál Globus Ketchup
- 1 evőkanál liszt
- 1 kiskanál őrölt gyömbér
- 1 dl víz
- olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db kaliforniai paprika
- 1 db sárgarépa
- 0,5 db konzerv ananász
- 0,5 üveg bambuszrügy
-
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon.
Közben a zöldségeken kívül mindent összekeverünk egy tálban.
Kisebb darabokra vágjuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a hagymához.
Felöntjük a szószunkkal és lefedve kb. 30 percet főzzük.