Édes – savanyú mártás

2015.08.13 03:16

Hozzávalók 4 fő részére

:

  • 1,5 dl ananászlé
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 2 evőkanál porcukor
  • 2 evőkanál Globus Ketchup
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 kiskanál őrölt gyömbér
  • 1 dl víz
  • olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 db sárgarépa
  • 0,5 db konzerv ananász
  • 0,5 üveg bambuszrügy
  •  
  • Elkészítése:

    Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon.

    Közben a zöldségeken kívül mindent összekeverünk egy tálban.

    Kisebb darabokra vágjuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a hagymához.

    Felöntjük a szószunkkal és lefedve kb. 30 percet főzzük.