Csirkemell falatok kukoricalisztes bundában

2015.08.17 06:31

 

2015.08.06 15:40

hozzávalók / 4 adag

 

 

  • 60 dkg csirkemell filé
  • 3 db tojásfehérje
  • 3 evőkanál kukoricaliszt
  • szárnyas fűszerkeverék ízlés szerint (sült csirke keverék)
  •  ízlés szerint
  • 2 dl repceolaj
  • elkészítés

    1. A húst kisebb csíkokra vágjuk, a sült csirke fűszerrel jól beszórjuk, pár órára a hűtőbe tesszük.

    2. A tojásfehérjéket habbá verjük, majd sózzuk, és kanalanként hozzákeverjük a kukoricalisztet.

    3. Adagokba beleforgatjuk a húst, és forró olajban kisütjük.

    4. Krumplival, rizzsel, párolt zöldségekkel vagy salátával fogyasztjuk.