Csirkecombos egytálétel

2015.09.22 09:29
A legjobb egytálételek - szerintünk

Hozzávalók

csirkecomb
paradicsom
paprika
krumpli
fehérbor
olívaolaj
oregánó
őrölt bors

ételízesítő

Elkészítés

A combokat enyhén besózzuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát elősütjük. Egy tepsibe helyezzük egymás mellé a húst, majd tegyük mellé a felkockázott krumplit, a paradicsomot és a paprikát. 2-3 dl fehérbort keverjünk össze ízlés szerinti mennyiségű sóval, ételízesítővel, őrölt borssal, oregánóval és olívaolajjal, majd öntsük a tepsiben lévő zöldséges húsra.
Fedjük le alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve süssük szép pirosra.