Csirkecomb falatok mexikói szószban

2015.08.17 06:26

 

2015.08.06 17:24

Hozzávalók 4 főre:

  • 4 csirkecomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 tk oregáno
  • 4 ek sűrített paradicsom
  • 1 sárgarépa
  • 1 konzerv vörösbab
  • 1 mexikói zöldségkeverék (konzerv, vagy fagyasztott)
  • 2 chilipaprika
  • 1 ízlés szerint só
  • 1 ízlés szerint őrölt bors
  • 2 ek zsír

 

Elkészítése :

 

A kockára vágott vöröshagymát a zsíron megpárolom, beleteszem a felaprított chilit, majd ráteszem az apróra vágott fokhagymát és a kicsontozott, kockára vágott húst.

Sózom, borsozom, megszórom oregánóval, és fehéredésig pirítom. Hozzáadom a kockára vágott sárgarépát. Ha a sárgarépa megpuhult, beleöntöm a paradicsompürét és a konzerveket.

Elkeverem, és az egészet összeforralom. Kifőtt tésztával tálalom.