Aszalt szilvás csirkemáj
2015.08.18 01:25
Hozzávalók:
- 1 fej hagyma
- kevés olaj
- 1 marék aszalt szilva
- 1 marék aszalt sárgabarack
- 1-2 kanál méz
- 50 dkg csirkemáj
- ételízesítő
- bors
- 2 dl tejföl
- mustár
Elkészítés:
A hagymát felkockázzuk, és megdinszteljük kevés olajon. Beletesszük az aszalt szilvát, a feldarabolt sárgabarackot és 1-2 kanál mézet, amit megkaramelizálunk kicsit, hozzáadjuk a májat (egészben vagy darabolva, ízlés szerint), borsozzuk, ételízesítőt is adunk hozzá, majd kevés vizet öntünk alá, és főni hagyjuk.
Ha a máj megpuhult, tejfölös-mustáros keverékkel sűrítjük, majd párolt rizzsel tálaljuk.