Aratók reggelije
2015.08.18 01:24
Hozzávalók:
- 15 dkg füstölt szalonna
- 20 dkg házikolbász
- 1 nagy főtt burgonya
- 12 tojás
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 3 zöldpaprika
- 2 paradicsom
- őrölt feketebors
- őrölt pirospaprika
- só
- kanálnyi zsír
Elkészítés:
Minden hozzávalót apró kockákra vágunk, a tojásokat sóval felverjük.
Megkeressük legnagyobb serpenyőnket, zsírt dobunk bele, és a hozzávalókat a következő sorrendben megsütjük: szalonna, kolbász, vöröshagyma, zöldpaprika, paradicsom, főtt burgonya, tojás.
Azon forrón tegyük az asztalra, hintsük meg pirospaprikával és borssal. Kínáljunk mellé házi pálinkát és friss toronyi kenyeret.