Ananászos csirkemell zsemlében
2015.08.18 01:16
Hozzávalók:
- 2 db csirkemell
- 1 evőkanál mustár
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 karika ananászbefőtt
- 2 szelet
- jégsaláta
- só
- durvára darált fekete bors
- 2 szezámmagos zsemle
Elkészítés:
A csibemellet megmossuk, leszárítjuk, egy kissé kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, megkenjük kevés mustárral, majd forró olajban megsütjük mindkét oldalán, kb. 5-6 perc alatt. A kész csibemellet betesszük a félbevágott zsemlyébe. A kisült olajon először az egyik oldalán megsütjük az ananászkarikákat, majd megfordítjuk, és a megsült felére tesszük a felszeletelt sajtot, kb. 1 perc múlva kivesszük, és a húsra tesszük a zsemlyébe, salátalevéllel díszítjük.