Ananászos csirkemell zsemlében

2015.08.18 01:16

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 2 karika ananászbefőtt
  • 2 szelet
  • jégsaláta
  • durvára darált fekete bors
  • 2 szezámmagos zsemle

Elkészítés:

A csibemellet megmossuk, leszárítjuk, egy kissé kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, megkenjük kevés mustárral, majd forró olajban megsütjük mindkét oldalán, kb. 5-6 perc alatt. A kész csibemellet betesszük a félbevágott zsemlyébe. A kisült olajon először az egyik oldalán megsütjük az ananászkarikákat, majd megfordítjuk, és a megsült felére tesszük a felszeletelt sajtot, kb. 1 perc múlva kivesszük, és a húsra tesszük a zsemlyébe, salátalevéllel díszítjük.