Almasaláta

2015.09.04 19:07

undefined

 

Hozzávalók 4 főre

Hozzávaló kj kcal Fehérje (g) Zsír (g) Szénhidrát (g) Ár (Ft)
50 dkg alma 630 150 0 0 35 150
5 dkg kristálycukor 837 200 0 0 50 16
5 dkg mandula 127 304 14 26 3 110
5 dkg mazsola 573 137 2 0 31 80
2 evőkanál rum 0 0 0 0 0 0
Összesen: 2 167 791 16 26 119 356

Elkészítés

A megtisztított, puha almákat vékony szeletekre vágjuk, üvegtálba rakjuk. Soronként meghintjük porcukorral. Közészórjuk a mazsolát. 1/2 óráig állni hagyjuk. Jól összerázzuk, rummal meglocsoljuk, és vékonyra vágott mandulával megszórjuk.