Cikkek archívuma

Kakukkfüves vajbab sült csirkecombbal

2015.08.17 06:14
    Hozzávalók 3 fő részére: 6 db csirke felsőcomb 75 dkg – friss híján fagyasztott – vajbab 1 doboz tejföl 1 tk szárított kakukkfű 1 szelet vaj 1 tk kukoricakeményítő só frissen őrölt fehér bors Elkészítése: A...

Camembert sajttal és baconnal töltött csirkemell

2015.08.17 06:12
    Hozzávalók 4 fő részére:     4 db csirkemell filé 4 szelet camembert sajt 8 szelet bacon só A panírozáshoz: finomliszt tojás zsemlemorzsa A sütéshez: repcetolaj Elkészítése: A...

Csirkés Rizses hús

2015.08.17 06:10
    Hozzávalók:   1 kg mexikói zöldségkeverék 20 gramm marokkói csirke fűszerkeverék fél kg filézett csirkecomb kevés étolaj a sütéshez 20 dkg trappista sajt 20 dkg füstölt sajt 500 gramm...

Csirke zöldségágyon

2015.08.17 06:05
        Hozzávalók: 2-4 db egész csirkecomb ízlés szerint: sárgarépa petrezselyemgyökér karalábé 1 fej vöröshagyma 1 fej...

Busa hússal készített töltött káposzta

2015.08.17 05:49
  Busa hússal készített töltött káposzta Hozzávalók: 1 kg busa 1 db füstölt busa oldalas 1 kg vékonyra vágott savanyú káposzta 1 kis fej savanyú káposzta 1 db vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyem zöld 2 db tojás 10 dkg...

Marhapörkölt 2.

2015.08.17 05:40
    Hozzávalók: 1 kg marha lapocka vagy lábszár 4 fej vöröshagyma (40 dkg) 3 db zöldpaprika 1 gerezd fokhagyma 1 negyed kiskanál majoranna ½ dl bor (vörös is és fehérbor is lehet) őrölt bors őrölt pirospaprika só 2 dl olaj 1 kg krumpli  Elkészítés A húst közepes...

Spenótos-mascarponés farfalle tészta

2015.08.15 11:25
hozzávalók / 4 adag     250 g spenót 1 ek olívaolaj 3 gerezd fokhagyma 2 tk vaj só ízlés szerint bors ízlés szerint szerecsendió ízlés szerint 200 g mascarpone 200 ml főzőtejszín 10 dkg...

Betyár finom sonkás rakott téaszta

2015.08.15 11:15
  hozzávalók / 4 adag   A tésztához 250 g tészta (fodros nagykocka) 15 dkg gépsonka 3 db tojás 1 ek vaj (a hőálló tál kikenéséhez) A mártáshoz 5 dkg vaj (nem margarin) 3 csapott...

Sárgaborsó főzelék

2015.08.14 18:57
Hozzávalók 4 főnek: Főzelék: 50 dkg sárgaborsó 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma, reszelt 1 húsleveskocka 2 babérlevél őrölt bors ízlés szerin 1 tk só 15 dkg. füstölt szalonna, kakastaréjra vágva 200 g. darabolt paradicsom konzerv 1 mk. szódabikarbóna Rántás: 1 ek. zsír 2 ek...

Túrós galuska

2015.08.14 16:27
hozzávalók / 2 adag     4 db tojás 50 dkg tehéntúró (tehén) 15 dkg finomliszt (finom) 1.5 dl víz 5 dkg füstölt szalonna só ízlés szerint 2 ek tejföl elkészítés Serpenyőben az...
Tételek: 541 - 550 ból 666
<< 53 | 54 | 55 | 56 | 57 >>