Toszkán babos egytál
Hozzávalók(2 főre):
4 kis grill kolbász
1 vörös-és 1 fehér babkonzerv(bonduelle)
1 doboz hámozott,darabos paradicsomkonzerv
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
néhány rozmaringág
Néhány csepp olajat öntök egy magasabb falú serpenyőbe és először a kolbászokat sütöm meg,egyszer átfordítva őket.Majd kiszedem és az apróra vágott hagymát és fokhagymát dinsztelem pár percig a kolbászkákból kisült zsírban.Ezután a hagymákra öntöm a babkonzerveket a levükkel együtt és a paradicsomkonzervet.Beledobok egy-két rozmaringágat,sózom,borsozom és lassú tűznél főzöm 25-30 percet.Tálalás előtt kiveszem a rozmaringágakat a kolbászokat pedig a tetejére rakosgatom.Kevés kenyérrel tartalmas ebéd egy didergősebb napon.