Kezdőlap - Szezámmagos csirke,mint a kínai konyhán
Szezámmagos csirke,mint a kínai konyhán
2015.08.17 12:33
Elkészítés:
|
-A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.
-Egy tálba belerakjuk a bunda hozzávalóit,
összekeverve sűrű masszát készítünk.
-Beleforgatjuk a masszába a húst.
-A máz hozzávalóit összekeverjük.
-A bundás húst bő forró olajban pár perc alatt kisütjük,
ahogy kivesszük az olajból a mázba forgatjuk. |
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom,frissen ropogós.
Lehet csípős ketchuppal is készíteni,
aki kedveli a pikáns ízeket.
TANÁCS:Érdemes dupla adagot venni a bundához,
és a mártáshoz,mert nekem nem lett elég.Én a mázhoz
tettem 1 ek vizet is,hogy ne legyen annyira sűrű.
Jó étvágyat kívánok!!! |
|
|