Karajba göngyölt velő rántva
2015.08.17 12:43
| Hozzávalók 4 főre |
| » 8 szelet sertéskaraj |
| » 20 dkg sertésvelő |
| » 1 fej vöröshagyma |
| » 3 db tojás |
| » liszt |
| » zsemlemorzsa |
| » olaj |
| » só |
» bors
Elkészítés:
|
A sertéskarajt kissé húsverővel kiverem, a sertésvelőt enyhén sós, borsos vízben előfőzöm.
A hagymát olajon megpirítom, majd egy kicsit félreteszek belőle. Hozzáadom az előfőzött sertésvelőt, fűszerezem és zsírjára sütöm. A húsra teszek egy kanálnyi pirított velőt és egy mokkáskanálnyi pirított vöröshagymát. Két szélét behajtva szépen felgöngyölöm.
A szokásos módon bepannírozom majd forró olajban kisütöm. |
|
|
|